Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92224
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Проектування технологічного процесу виготовлення шестерні ведучої 600.005.04
Authors Фесенко, Є.О.
ORCID
Keywords шестерня
gear
протяжка
draft
свердло
сверло
drill
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2023
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92224
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Фесенко Є. О. Проектування технологічного процесу виготовлення шестерні ведучої 600.005.04 : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 131 - прикладна механіка (технології машинобудування) / наук. кер. О. М. Приходько. Суми : Сумський державний університет, 2023. 73 с.
Abstract Записка: 47 с., 17 табл., 14 рис., 56 формула, 19 літературні джерела В даній роботі проаналізовані: службове призначення виробу, вузла та деталі, технологічні вимоги, що пред’являються до деталі, обґрунтований тип виробництва та спосіб отримання заготовки. В роботі під час аналізу існуючого технологічного процесу механічної обробки шестерні проаналізовані дві операції, а саме: горизонтально-протяжна та зубофрезерна. При цьому обґрунтуванні: вибір схеми базування і закріплення заготовки, обладнання та технологічного оснащення, розраховані режим різання і виконано нормування часу. В графічній частині роботи представлено креслення деталі, заготовки, отриманої методом штампування та маршрутний технологічний процес виготовлення шестерні 600.005.04.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ)

Views

China China
45
Germany Germany
1
Ukraine Ukraine
1
United Kingdom United Kingdom
12
United States United States
92
Unknown Country Unknown Country
22

Downloads

China China
1
Ukraine Ukraine
174
United States United States
174

Files

File Size Format Downloads
Fesenko_bak_rob.pdf 2,85 MB Adobe PDF 349

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.