Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/94836
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Відділення очищення газу від сірководню установки отримання гранульованого амофосу. Розробити та модернізувати насадковий абсорбер
Authors Лиховид, В.О.
ORCID
Keywords очищення
сірководень
Type Masters thesis
Date of Issue 2023
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/94836
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Лиховид В. О. Відділення очищення газу від сірководню установки отримання гранульованого амофосу. Розробити та модернізувати насадковий абсорбер : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 133 - галузеве машинобудування / наук. кер. М. С. Скиданенко. Суми : Сумський державний університет, 2023. 76 с.
Abstract У роботі проведено літературний огляд за тематикою кваліфікаційної роботи, а саме: проведено аналіз методів очищення газів від сірководню, розглянуто статику і кінетику процесу абсорбції, а також гідродинамічні режими, при яких працюють насадкові абсорбери. Запропонована модернізація насадкового абсорбера. Виконані технологічні та конструктивні розрахунки проектованого апарату. Проведені розрахунки апарату на міцність та герметичність, що підтверджують працездатність і надійність роботи колони. Розроблено схему автоматизації технологічного процесу з використанням сучасних контрольно-вимірювальних приладів і засобів автоматизації. Подано аналіз потенційних небезпек і шкідливостей, що виникають при експлуатації обладнання установки виробництва амофосу з відділенням очищення газу від сірководню. Виконано розрахунок припливно-витяжної вентиляції.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ)

Views

China China
1
Ukraine Ukraine
1
United States United States
15

Downloads

China China
14
Estonia Estonia
15
Ukraine Ukraine
14
United States United States
18

Files

File Size Format Downloads
Lykhovyd_masters_thesis.pdf 1,16 MB Adobe PDF 61

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.