Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/93883
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Управління системою підбору персоналу в органах місцевого самоврядування (на прикладі Відділу з конкурсних торгів Сумської міської ради)
Authors Ємець, В.В.
ORCID
Keywords підбір персоналу
recruitment of personnel
Сумська міська рада
Sumy City Council
органи місцевого самоврядуваня
local self-government bodies
Type Masters thesis
Date of Issue 2023
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/93883
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Ємець В. В. Управління системою підбору персоналу в органах місцевого самоврядування (на прикладі Відділу з конкурсних торгів Сумської міської ради) : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістр : спец. 281 - публічне управління та адміністрування / наук. кер. О. С. Кужур. Суми : Сумський державний університет, 2023. 85 с.
Abstract Структура та обсяг магістерської роботи. Загальний обсяг магістерської роботи становить 70 сторінок, у тому числі 4 таблиць, 16 рисунків, 28 використаних джерел та 2 додатки. Актуальність. Актуальність теми підбору персоналу в органах місцевого самоврядування обумовлена зростаючими вимогами до якості персоналу органів місцевого самоврядування та зростаючою конкуренцією на ринку праці. В умовах глобалізації та зростання конкурентного середовища, органам місцевого самоврядування стає дедалі важче залучати кваліфікований персонал, здатний ефективно виконувати свої обов'язки. Мета роботи. Мета кваліфікаційної роботи полягає в розробці рекомендацій щодо вдосконалення системи підбору персоналу в органах місцевого самоврядування на прикладі Відділу з конкурсних торгів Сумської міської ради. Методи дослідження. В ході роботи над дипломним проектом були використані такі загальнонаукові методи: аналіз, синтез, порівняння, спостереження та опитування. Отримані результати. У роботі досліджено теоретичні засади, поняття та сутність підбору персоналу, методи підбору персоналу та досвід підбору персоналу інших країн. У роботі проведено аналіз діяльності Відділу з конкурсних торгів Сумської міської ради, а також аналіз системи підбору персоналом на даному підприємстві. У результаті проведеного аналізу системи підбору персоналу, автором було виявлено, що система підбору персоналу є досить стандартною і не достатньо результативною, що не сприяє ефективному залученню кваліфікованих кадрів. Автором даної класифікаційної роботи було розроблено рекомендації заходів для удосконалення системи підбору персоналу в Сумській міські раді з метою її розвитку та забезпечення її більш ефективного функціонування.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ)

Views

Ukraine Ukraine
22
United States United States
17
Unknown Country Unknown Country
3

Downloads

Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
47
United States United States
45

Files

File Size Format Downloads
Yemetsʹ_mag_rob.pdf 900,34 kB Adobe PDF 93

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.