Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/93240
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Defining and Measuring Overall Performance In Emerging Countries: A Comprehensive Financial Perspective Review
Authors El Fallahi, F.
Ibenrissoul, A.
El Amri, A.
ORCID
Keywords агальна ефективність бізнесу
overall business performance
країни, що розвиваються
emerging countries
Type Article
Date of Issue 2023
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/93240
Publisher Academic Research and Publishing UG
License Creative Commons Attribution 4.0 International License
Citation El Fallahi, F., Ibenrissoul, A., El Amri, A. (2023). Defining and Measuring Overall Performance In Emerging Countries: A Comprehensive Financial Perspective Review. Financial Markets, Institutions and Risks, 7(3), 81-93. https://doi.org/10.61093/fmir.7(3).81-93.2023.
Abstract У бізнес-ландшафті, який постійно розвивається після COVID, компанії стикаються з сильним конкурентним тиском і повинні інтегрувати ефективність і відповідальність за допомогою екологічних практик. У цьому відношенні лише фінансові показники вже недостатні для оцінки успіху. Загальна продуктивність стала основною метою для компаній, особливо в країнах з економікою, що розвивається, оскільки вона забезпечує цілісний розвиток і ефективні результати. Прийняття сталого розвитку та вимірювання успіху в різних вимірах мають вирішальне значення для досягнення довгострокового зростання та стійкості в умовах невизначеності. Однак визначення та вимірювання мультидисциплінарної концепції «загальної продуктивності» залишається надзвичайно складним і продовжує бути предметом кількох наукових суперечок. Метою цієї статті є глибоке вивчення складної та багатовимірної концепції загальної ефективності бізнесу в країнах з економікою, що розвивається, і має на меті надати дослідникам, практикам і політикам надійну концептуальну основу для визначення та вимірювання загальної ефективності в мінливому економічному ландшафті. Роблячи це, він допомагає пролити світло на поточні дебати щодо оцінки успіху бізнесу в країнах з економікою, що розвивається, водночас просуваючи більш інтегрований підхід, який враховує як фінансові результати, так і соціальну відповідальність. Зрештою, ця стаття прагне стимулювати глибші роздуми про те, як бізнес може процвітати та позитивно впливати на суспільство у світі, що швидко розвивається. і політики з надійною концептуальною основою для визначення та вимірювання загальної ефективності в мінливому економічному ландшафті. Роблячи це, він допомагає пролити світло на поточні дебати щодо оцінки успіху бізнесу в країнах з економікою, що розвивається, водночас просуваючи більш інтегрований підхід, який враховує як фінансові результати, так і соціальну відповідальність. Зрештою, ця стаття прагне стимулювати глибші роздуми про те, як бізнес може процвітати та позитивно впливати на суспільство у світі, що швидко розвивається. і політики з надійною концептуальною основою для визначення та вимірювання загальної ефективності в мінливому економічному ландшафті. Роблячи це, він допомагає пролити світло на поточні дебати щодо оцінки успіху бізнесу в країнах з економікою, що розвивається, водночас просуваючи більш інтегрований підхід, який враховує як фінансові результати, так і соціальну відповідальність. Зрештою, ця стаття прагне стимулювати глибші роздуми про те, як бізнес може процвітати та позитивно впливати на суспільство у світі, що швидко розвивається.
In the ever-evolving business landscape post-COVID, companies face intense competitive pressure and must integrate performance and responsibility through sustainable practices. In this regards, financial performance alone is no longer sufficient to gauge success. Overall performance has become the primary objective for firms, especially in emerging economies, as it ensures holistic development and effective results. Embracing sustainability and measuring success across various dimensions are crucial for achieving long-term growth and resilience in the face of uncertainty. However, defining and measuring the multidisciplinary concept of “overall performance” remains extremely challenging and continues to be the subject of several academic controversies. The aim of this article is to delve deeply into the complex and multidimensional concept of overall business performance in emerging economies and aims to provide researchers, practitioners, and policymakers with a robust conceptual framework to define and measure overall performance in a changing economic landscape. In doing so, it contributes to shedding light on ongoing debates about evaluating business success in emerging economies while promoting a more integrated approach that considers both financial outcomes and social responsibility. Ultimately, this article aspires to stimulate deeper reflection on how businesses can thrive and positively impact society in a rapidly evolving world.
Appears in Collections: Financial Markets, Institutions and Risks (FMIR)

Views

India India
1
Malaysia Malaysia
96
Morocco Morocco
197
Pakistan Pakistan
193
Saudi Arabia Saudi Arabia
203
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
50
United States United States
777
Unknown Country Unknown Country
1
Vietnam Vietnam
1

Downloads

Finland Finland
1
Morocco Morocco
48
Netherlands Netherlands
22
Nigeria Nigeria
1
Singapore Singapore
88
Spain Spain
1
Ukraine Ukraine
1
United States United States
779
Unknown Country Unknown Country
1

Files

File Size Format Downloads
El Fallahi_fmir_3_2023.pdf 598,39 kB Adobe PDF 942

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.