Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92473
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Формування стратегії підвищення ефективності діяльності підприємства
Authors Згонник, Н.М.
ORCID
Keywords виробничий процес
производственный процесс
production process
диверсифікація
диверсификация
diversification
ефективність
эффективность
efficiency
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2023
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92473
Publisher Відокремлений структурний підрозділ "Класичний фаховий коледж Сумського державного університету"
License Copyright not evaluated
Citation Згонник Н. М. Формування стратегії підвищення ефективності діяльності підприємства : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 073 - менеджмент / наук. кер. С. З. Весперіс. Конотоп : Відокремлений структурний підрозділ "Класичний фаховий коледж Сумського державного університету", 2023. 42 с.
Abstract Актуальність підвищення ефективності діяльності підприємств обумовлена тим, що від того, наскільки ефективною буде господарська діяльність господарюючих суб'єктів, залежить розвиток підприємств, матеріальне благополуччя населення і держави. Метою дослідження є вивчення теоретичних і практичних аспектів розширення виробництва та оцінка його ефективності. Реалізація поставленої мети передбачила вирішення наступних завдань: - розгляд сутності і змісту процесу розширення виробничої діяльності; - вивчення техніко-економічних показників розширення виробничої діяльності; - виявити особливості техніко-економічного обґрунтування діяльність підприємств з виробництва хлібобулочних виробів; - аналіз фінансово-господарської діяльності міні-пекарні «ХлібОК»; - розробка пропозиції щодо підвищення ефективності діяльності міні-пекарні і проведення техніко-економічного обґрунтування розширення виробничої діяльність міні-пекарні «ХлібОК». Об'єкт дослідження - діюче підприємство міні-пекарня «ХлібОК». Предмет дослідження - оцінка ефективності розширення виробництва міні-пекарні «ХлібОК». Практичне значення кваліфікаційної бакалаврської роботи міститься у розробці відповідних заходів з підвищення ефективності діяльності підприємства, які дозволять поліпшити показники діяльності не лише досліджуваного суб’єкта господарювання, але й інших підприємств галузі.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (КІ)

Views

Czechia Czechia
11713
France France
11715
Georgia Georgia
60
Germany Germany
1
Ireland Ireland
5
Ukraine Ukraine
11717
United Kingdom United Kingdom
56
United States United States
8
Unknown Country Unknown Country
351

Downloads

France France
2299
Georgia Georgia
1
Lithuania Lithuania
1
Poland Poland
1
Ukraine Ukraine
35627
United States United States
3254
Unknown Country Unknown Country
1

Files

File Size Format Downloads
Zgonnyk_bak_rob.pdf 716,71 kB Adobe PDF 41184

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.