Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/91955
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Фізико-хімічні показники якості харчової солі
Authors Ольховська, К.О.
ORCID
Keywords кухонна сіль
поваренная соль
cooking salt
натрій хлорид
хлорид натрия
sodium chloride
йод
iodine
загальна лужність
общая щелочность
alkalinity
водневий показник
водородный показатель
hydrogen index
масова частка
массовая часть
mass perсent
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2023
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/91955
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Ольховська К. О. Фізико-хімічні показники якості харчової солі : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 102 - хімія / наук. кер. Л. М. Пономарьова. Суми : Сумський державний університет, 2023. 45 с.
Abstract Предметом дослідження є вміст нерозчинних у воді речовин, масова частка вологи в кухонній солі п’яти торгівельних марок, рН та загальна лужність сольового розсолу різних зразків. Методи дослідження: теоретичні (аналіз, синтез, порівняння, бібліографічно-описовий, узагальнення). При виконання експериментальної частини були використані такі фізики-хімічні методи: титрування, рН-метрія, фільтрування. Практичне значення одержаних результатів дає змогу порівняти якість кухонної солі п’яти торгівельних марок та зробити висновки щодо подальшого використання солі.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ)

Views

Ireland Ireland
1
Netherlands Netherlands
28
Poland Poland
1
Ukraine Ukraine
2701
United Kingdom United Kingdom
104
United States United States
1349
Unknown Country Unknown Country
18

Downloads

France France
1035
Germany Germany
1367
Netherlands Netherlands
1
Poland Poland
1360
Russia Russia
1
Ukraine Ukraine
2703
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
1347

Files

File Size Format Downloads
Olkhovska_bak_rob.pdf 754,48 kB Adobe PDF 7815

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.