Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/88575
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Система кліматозабезпечення приміщень громадського харчування об'ємом до 1500м³
Authors Циганенко, Е.В.
ORCID
Keywords температура
temperature
клімат
климат
climate
вологість
влажность
humidity
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2022
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/88575
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Циганенко Е. В. Система кліматозабезпечення приміщень громадського харчування об'ємом до 1500м³ : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 151 – автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / наук. кер. В. О. Журба. Суми : СумДУ, 2022. 64 с.
Abstract В рамках даного дипломного проекту проведено аналіз сучасного рівня автоматизації сучасних систем автоматизованого керування мікрокліматом в залах громадського харчування. Описані технічні можливості та надано технічну характеристику задіяному в системі кліматозабезпечення приміщень громадського харчування обладнанні.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ)

Views

China China
1
Germany Germany
1
Ireland Ireland
145
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
18511
United Kingdom United Kingdom
3171
United States United States
58856
Unknown Country Unknown Country
6341

Downloads

Czechia Czechia
1
France France
30677
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
87043
United States United States
58849

Files

File Size Format Downloads
Tsyhanenko_bak_rob.pdf 3,58 MB Adobe PDF 176571

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.