Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/88420
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Холодильна установка для зберігання плодоовочевої продукції з умовної місткостью 150 т
Other Titles Refrigerating unit for storage of fruit and vegetable products with conditional capacity of 150 tons
Authors Червяченко, М.К.
ORCID
Keywords калоричний розрахунок
caloric calculation
холодильна установка
refrigerator
сендвіч-панелі
sandwich panels
система охолодження
cooling system
холодопродуктивність
cooling capacity
кожухотрубний випарник
shell-pipe evaporator
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2022
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/88420
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Червяченко М. К. Холодильна установка для зберігання плодоовочевої продукції з умовної місткостью 150 т : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 142 - енергетичне машинобудування / наук. кер. В. М. Козін. Суми : СумДУ, 2022. 68 с.
Abstract У роботі спроектовано холодильну установку, яка містить холодильну камеру для зберігання фруктів із використанням сендвіч-панелей, калоричний розрахунок камери зберігання, розрахунок експлуатаційних характеристик холодильної камери та розрахунок і підбір обладнання системи охолодження камери. У розділі «Охорона праці» розглянуто вимоги охорони праці до виробничих приміщень та розміщення холодильного обладнання, небезпечні та шкідливі виробничі фактори.
У роботі спроектовано холодильну установку, яка містить холодильну камеру для зберігання фруктів із використанням сендвіч-панелей, калоричний розрахунок камери зберігання, розрахунок експлуатаційних характеристик холодильної камери та розрахунок і підбір обладнання системи охолодження камери. У розділі «Охорона праці» розглянуто вимоги охорони праці до виробничих приміщень та розміщення холодильного обладнання, небезпечні та шкідливі виробничі фактори.
The refrigerator unit, which contains a refrigerator chamber for storing fruit using sandwich panels, caloric calculation of the storage chamber, calculation of the operational characteristics of the refrigerator chamber and calculation and selection of the equipment of the cooling system of the chamber, has been designed. In the section "Labor protection" the requirements of labor protection to production premises and accommodation of refrigeration equipment, dangerous and harmful production factors are considered.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ)

Views

Germany Germany
1
Ireland Ireland
171
Ukraine Ukraine
2470
United Kingdom United Kingdom
1235
United States United States
6996
Unknown Country Unknown Country
2469

Downloads

France France
1
Germany Germany
1237
Ireland Ireland
1
Netherlands Netherlands
1
Ukraine Ukraine
13343
United Kingdom United Kingdom
340
United States United States
6996

Files

File Size Format Downloads
Cherviachenko_bak_rob.pdf 2,02 MB Adobe PDF 21919

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.