Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/87104
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Виробництво мінеральних добрив. Розробити та модернізувати тарілчастий гранулятор |
Authors |
Нічволодін, К.В.
|
ORCID | |
Keywords |
грануляція режим температура |
Type | Masters thesis |
Date of Issue | 2021 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/87104 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Нічволодін, К.В. Виробництво мінеральних добрив. Розробити та модернізувати тарілчастий гранулятор [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра; спец.: 133 – галузеве машинобудування / К.В. Нічволодін; наук. керівник М.С. Скиданенко. - Суми: СумДУ, 2021. - 53 с. |
Abstract |
Об’єктом досліджень є тарілчастий гранулятор для отримання гранул мінеральних добрив в високотемпературному режиму. Ціль роботи – визначити перспективність технології і напрацювання партій
аміачної селітри і карбаміду для сільськогосподарських іспитів. При проведенні робіт використовувались стандартні прибори і методи математичного моделювання. В результаті чого проведення досліджень підтверджена працездатність високотемпературний спосіб грануляції, напрацьовані партії гранул карбаміду, аміачної селітри, оптимальних параметрів ведення процесу. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ) |
Views
China
1
Czechia
1
Finland
6
Greece
1
Ireland
843
Lithuania
1
Romania
1
Sweden
1
Ukraine
376406
United Kingdom
13876
United States
13878
Unknown Country
38891
Downloads
Austria
46
China
1
Czechia
6455
Estonia
1
Finland
2752
France
844
Germany
38887
India
1
Ireland
1
Lithuania
1
Poland
1
Romania
1686
Spain
1
Ukraine
443908
United Kingdom
1
United States
443907
Unknown Country
308903
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Nichvolodin_mag_rob.pdf | 1,79 MB | Adobe PDF | 1247396 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.