Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/85605
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Культура мовлення як ознака професіоналізму журналіста
Other Titles The culture of speech as a feature of a journalist’s professionalism
Authors Северин, Ю.О.
ORCID
Keywords засоби масової інформації
средства массовой информации
mass media
помилки
ошибки
mistakes
телеефір
телеэфир
TV broadcast
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2021
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/85605
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Северин, Ю.О. Культура мовлення як ознака професіоналізму журналіста [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра; спец.: 061 – журналістика / Ю.О. Северин; наук. кер. О.Є. Бондаренко. – Суми: СумДУ, 2021. – 38 с.
Abstract Робота має науковий характер. Аналіз теоретичного й емпіричного матеріалу дозволив виявити типові помилки й недоліки в професійному мовленні журналістів, запропонувати дієві шляхи їх подолання. Мета кваліфікаційної роботи – дослідити специфічні риси мовної поведінки спортивних коментаторів українського телеефіру, виявити типові помилки й основні недоліки.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ІФСК)

Views

China China
55
Germany Germany
1
Ireland Ireland
8261
Lithuania Lithuania
1
Poland Poland
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
38686609
United Kingdom United Kingdom
154504
United States United States
12472422
Unknown Country Unknown Country
471847

Downloads

Bulgaria Bulgaria
1
Finland Finland
1
France France
26170
Germany Germany
471845
Italy Italy
1
Lithuania Lithuania
2050212
Norway Norway
59
Poland Poland
12472423
Russia Russia
154503
Ukraine Ukraine
38686610
United Kingdom United Kingdom
26172
United States United States
471844
Unknown Country Unknown Country
626

Files

File Size Format Downloads
Severin_bac_rob.pdf 485,44 kB Adobe PDF 54360467

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.