Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/85271
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Дослідження впливу мотивації людського капіталу підприємства на продуктивність праці
Authors Сопрун, К.Р.
ORCID
Keywords мотивація
мотивация
motivation
людський капітал
человеческий капитал
human capital
продуктивність
производительность
productivity
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2021
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/85271
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Сопрун К. Р. Дослідження впливу мотивації людського капіталу підприємства на продуктивність праці : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 051 - економіка / наук. кер. О. М. Маценко. Суми : Сумський державний університет, 2021. 50 с.
Abstract Об’єктом дослідження у роботі є вплив мотивації на продуктивність праці. Предметом дослідження є принципи та методи мотивації персоналу, системи матеріальних та нематеріальних стимулів, які використовують керівництво ПП «Приватбудсервіс» для збільшення продуктивності праці своїх співробітників. Мета роботи полягає в дослідженні впливу мотивації людського капіталу на продуктивність праці, а також визначення переваг і недоліків в існуючій схемі мотивації персоналу і можливості вдосконалення методів на прикладі підприємства ПП «Приватбудсервіс». Для досягнення поставленої мети було поставлено такі завдання:  вивчити теоретичні основи мотивації та її вплив на продуктивність праці;  визначити методи мотивації, що використовуються в сучасній практиці;  розглянути вплив мотиваційних факторів на роботу персоналу на прикладі ПП «Приватбудсервіс»;  розробити практичні рекомендації для успішного мотивування персоналу з метою підвищення продуктивності праці. Використовуються загальнонаукові методи: статистичні – при проведенні та аналізі статистичних опитувань робітників підприємства; фінансового аналізу – при аналізі бухгалтерської звітності підприємства синтезу – при удосконаленні моделі мотивації робітників на ПП «Приватбудсервіс» для збільшення продуктивності праці своїх співробітників. У першому розділі роботи було досліджено аспекти впливу мотивації людського капіталу підприємства на продуктивність праці. Розкрито поняття мотивації людського капіталу та основні теорії мотивації. Розглянуто методи матеріально і нематеріального стимулювання людського капіталу. У другому розділі було охарактеризовано діяльність ПП «Приватбудсервіс», зокрема, проаналізовано методи мотивації та стимулювання співробітників. Досліджено вплив мотивації людського капіталу на продуктивність праці у ПП «Приватбудсервіс». У третьому розділі надано напрями удосконалення методів матеріального стимулювання персоналу. Окрема увага була приділена нематеріальним методам стимулювання персоналу. Удосконалена модель системи мотивації людського капіталу для підвищення продуктивності праці
The object of research in the work is the influence of motivation on productivity. The subject of the study are the principles and methods of staff motivation, the system of tangible and intangible incentives, which are used by the management of PE "Privatbudservice" to increase the productivity of its employees.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ)

Views

Canada Canada
1
China China
1
Germany Germany
644312270
Ireland Ireland
156447
Israel Israel
1
Lithuania Lithuania
1
Poland Poland
1
Portugal Portugal
657
Ukraine Ukraine
1668204746
United Kingdom United Kingdom
6239550
United States United States
1668204750
Unknown Country Unknown Country
1

Downloads

Canada Canada
1
Finland Finland
1
France France
373183546
Germany Germany
644312271
Lithuania Lithuania
1668204746
Netherlands Netherlands
1
Poland Poland
106280
Portugal Portugal
1
Romania Romania
1
Russia Russia
1
Ukraine Ukraine
-307848867
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
1668204749

Files

File Size Format Downloads
Soprun_bak_rob.pdf 631,99 kB Adobe PDF -248804564

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.