Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/81990
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Проектування системи електропостачання та АСКОЕ заводу залізобетонних виробів ТОВ "Будівельна виробничо-комерційна компанія "Федорченко"
Authors Лазнєвой, А.С.
ORCID
Keywords напруга
напряжение
voltage
лінія електропередавання
линия электропередачи
power line
трансформатор
transformer
Type Masters thesis
Date of Issue 2020
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/81990
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Лазнєвой, А.С. Проектування системи електропостачання та АСКОЕ заводу залізобетонних виробів ТОВ "Будівельна виробничо-комерційна компанія "Федорченко" : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра; спец.: 141 – електроенергетика, електротехніка та електромеханіка / А.С. Лазнєвой; наук. керівник М. В. Петровський. – Суми: СумДУ, 2020. – 116 с.
Abstract Основна частина роботи представлена розрахунком електричних навантажень у мережі 0,4 кВ та 6 кВ за добовим погодинним графіком зимового режимного дня 2019, визначенням кількості і потужності ТП субспоживачів у мережі 0,4 кВ та оптимальних координат центрального розподільного пункту 6 кВ, вибором перерізу провідників і захисних апаратів та перевірка їх за падінням напруги, відомостями щодо обліку електричної енергії, розрахунком трансформаторів струму та трансформаторів напруги субспоживачів, розташованих у центральному розподільному пункті 6 кВ, вибором пристроїв компенсації реактивної потужності у мережі 6 кВ згідно методики. Науково-дослідницька частина містить в собі такі питання як, закон про ринок електричної енергії 2019 та перехід на Європейську модель ринку, поняття локального устаткування збору та обробки даних (АСКОЕ) та актуальність запровадження насьогодні, проект введення локального устаткування збору та обробки даних (АСКОЕ) у промислову експлуатацію на прикладі субспоживача заводу залізобетонних виробів. У розділі охорони праці приведена характеристика об’єкта проектування та відомості про монтаж систем електропостачання розраховано заземлюючий пристрій території заводу залізобетонних виробів, розкрито питання стосовно організаційних заходів, що убезпечують працівників під час роботи в електроустановках та описана процедура здійснення робіт з комерційними засобами обліку субспоживачів заводу залізобетонних виробів. В економічній частині наведений розрахунок економічної ефективності модернізації обладнання у центральному розподільному пункті 6 кВ шляхом заміни вимикачів 6-10 кВ.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ)

Views

Belgium Belgium
1
China China
1
Germany Germany
1
Greece Greece
1
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Norway Norway
1
Turkey Turkey
1
Ukraine Ukraine
3682
United Kingdom United Kingdom
1522
United States United States
6744
Unknown Country Unknown Country
1

Downloads

France France
619
Germany Germany
1521
Hungary Hungary
88
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
626
Poland Poland
1
Ukraine Ukraine
11958
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
11958

Files

File Size Format Downloads
Laznevoi_mag_rob.pdf 4,16 MB Adobe PDF 26773

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.