Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/80110
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Зниження забруднення атмосферного повітря дрібнодисперсним пилом кондитерських виробництв
Authors Плюйко, Ю.В.
ORCID
Keywords атмосферне повітря
атмосферный воздух
atmospheric air
дрібнодисперсний пил
мелкодисперсная пыль
fine dust
пиловловлення
пылеулавливания
dust catching
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2020
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/80110
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Плюйко, Ю.В. Зниження забруднення атмосферного повітря дрібнодисперсним пилом кондитерських виробництв [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного рівня бакалавр; спец.: 101 – екологія / Ю.В. Плюйко; наук. керівник Л.Л. Гурець. – Суми: СумДУ, 2020. – 54 с.
Abstract У кваліфікаційній роботі розглянуто вплив пилових викидів на довкілля. Наведені характеристики пилу кондитерських виробництв. Проведено аналіз апаратів для пило очищення та методів коагуляції пилових частинок. Запропоновано для коагуляції частинок використовувати попередню іонізацію.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ)

Views

Australia Australia
1
China China
1
Germany Germany
1
Greece Greece
506
Ireland Ireland
21619000
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
8451864
United Kingdom United Kingdom
244410
United States United States
3726975
Unknown Country Unknown Country
743368

Downloads

Austria Austria
1
Czechia Czechia
1
Finland Finland
9630
France France
3726977
Germany Germany
3726973
Greece Greece
21299
Ireland Ireland
177837
Japan Japan
7572
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
7565
Poland Poland
1985692
Singapore Singapore
1985695
Slovakia Slovakia
1
Turkey Turkey
177844
Ukraine Ukraine
34786128
United Kingdom United Kingdom
244408
United States United States
3726974
Unknown Country Unknown Country
1

Files

File Size Format Downloads
Pluyko_bak_2020.pdf 1,15 MB Adobe PDF 50584599

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.