Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/80081
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Оцінка екологічного статусу як елемент технології захисту водного об’єкта
Authors Шестак, Д.В.
ORCID
Keywords водний об'єкт
водный объект
water body
водна екосистема
водная экосистема
aquatic ecosystem
екологічний статус
экологический статус
ecological status
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2020
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/80081
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Шестак, Д.В. Оцінка екологічного статусу як елемент технології захисту водного об’єкта [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного рівня бакалавр; спец.: 183 – технології захисту навколишнього середовища / Д.В. Шестак; наук. керівник Т.М. Кузьміна. – Суми: СумДУ, 2020. – 45 с.
Abstract Комплексний підхід до управління водними ресурсами, заснований на адекватних знаннях, є необхідною передумовою забезпечення ефективного використання ресурсів в майбутньому, сталого розвитку людини і економіки, а також збереження найважливіших функцій наших водних екосистем. Виявлення проблем в сфері управління водними ресурсами, а також моніторинг та оцінка змін в результаті реалізованих заходів можливі лише на основі адекватної інформації. Метою роботи є аналіз сучасних вимог до оцінки стану водних об’єктів і значення екологічної оцінки у забезпеченні захисту і збереження водних об’єктів.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ)

Views

China China
1
Germany Germany
1
Greece Greece
36
Ireland Ireland
321
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
2605
United Kingdom United Kingdom
880
United States United States
882

Downloads

Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
4728
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
4728

Files

File Size Format Downloads
Shestak_bak_2020.pdf 1,87 MB Adobe PDF 9459

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.