Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/79423
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Ректифікаційна установка виробництва оцтової кислоти. Розробити кожухотрубчастий теплообмінник для підігріву вихідної суміші вода - оцтова кислота
Authors Островерх, А.М.
ORCID
Keywords установка
підігрівач
оцтова кислота
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2020
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/79423
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Островерх, А.М. Ректифікаційна установка виробництва оцтової кислоти. Розробити кожухотрубчастий теплообмінник для підігріву вихідної суміші вода - оцтова кислота [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра; спец.: 6.133 - галузеве машинобудування / А.М. Островерх; наук. керівник В.І. Склабінський. - Суми: СумДУ, 2020. - 58 с.
Abstract Наведені теоретичні основи та особливості процесу теплообміну, виконані розрахунки матеріального та теплового балансів процесу,технологічні розрахунки апарату визначені його розміри, гідравлічний опір, обґрунтований вибір матеріалу для виготовлення апарату,підібране допоміжне обладнання. На ПЕОМ проведений розрахунок на міцність та герметичність фланцевого з’єднання Розрахунками на міцність та герметичність показана надійність роботи спроектованого апарата.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ)

Views

Canada Canada
1
China China
32
Greece Greece
1
Ireland Ireland
913
Lithuania Lithuania
1
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
9753
United Kingdom United Kingdom
1826
United States United States
1827

Downloads

France France
1
Georgia Georgia
1
Ireland Ireland
1
Japan Japan
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
1
Romania Romania
1
Spain Spain
1
Ukraine Ukraine
9753
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
5149

Files

File Size Format Downloads
Ostroverkh_pidihrivach.pdf 926,85 kB Adobe PDF 14911

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.