Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/79160
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Дослідження впливу порошку виноградного насіння на окислювальні процеси варено-копчених ковбас
Authors Bozhko, Nataliia Volodymyrivna  
Тищенко, В.І.
Радько, Р.М.
ORCID http://orcid.org/0000-0001-6440-0175
Keywords окислення ліпідів
окисления липидов
lipid oxidation
варено-копчена ковбаса
варено-копченая колбаса
boiled-smoked sausage
порошок виноградних кісточок
порошок виноградных косточек
grape seed powder
Type Conference Papers
Date of Issue 2020
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/79160
Publisher Дніпро
License
Citation Дослідження впливу порошку виноградного насіння на окислювальні процеси варено-копчених ковбас / Н.В. Божко, В.І. Тищенко, Р.М. Радько // Шляхи розвитку науки в сучасних кризових умовах: тези доповіді I міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 28-29 травня 2020 р. – Дніпро, 2020. – Т.1. – С.110-112.
Abstract Вивчали питання ефективності використання насіння винограду для гальмування окислювальних процесів у технології м’ясомістких варено-копчених ковбас із високим вмістом жиру.
Изучали вопрос эффективности использования семян винограда для торможения окислительных процессов в технологии мясосодержащих варено-копченых колбас с высоким содержанием жира.
The effectiveness of the use of grape seeds to inhibit oxidative processes in the technology of meat-containing cooked and smoked sausages with high fat content was studied.
Appears in Collections: Наукові видання (НН МІ)

Views

China China
161
Germany Germany
1
Greece Greece
1
Ireland Ireland
561
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
46
North Macedonia North Macedonia
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
22279
United Kingdom United Kingdom
1915
United States United States
13053
Unknown Country Unknown Country
1

Downloads

France France
1
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
38021
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
38022

Files

File Size Format Downloads
Bozhko_lipid_oxidation.pdf 4,65 MB Adobe PDF 76046

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.