Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67694
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Цвілеві гриби як показник натуральності продуктів харчування |
Authors |
Малишок, І.О.
Фролова, Ю.М. |
ORCID | |
Keywords |
цвілеві гриби харчові продукти харчові добавки molds food nutritional supplements плесневые грибы пищевые продукты пищевые добавки |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2018 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67694 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Малишок, І.О. Цвілеві гриби як показник натуральності продуктів харчування [Текст] / І.О. Малишок, Ю.М. Фролова // Освіта, наука та виробництво: розвиток і перспективи: матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-методичної конференції, м. Шостка, 19 квітня 2018 р. – Суми: СумДУ, 2018. – С. 93-94. |
Abstract |
Метою нашої роботи було дослідити умови розвитку цвілевих грибів на продуктах
натурального походження та продуктах, що містять харчові добавки синтетичного
походження. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ШІ) |
Views
Canada
1
France
1
Greece
1
Ireland
2083
Lithuania
1
Singapore
77421
Ukraine
38779
United Kingdom
19550
United States
154844
Unknown Country
17
Downloads
China
1
Lithuania
77424
Poland
1
Romania
14432
Ukraine
292700
United Kingdom
637
United States
292699
Unknown Country
19
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Malyshok.pdf | 712,8 kB | Adobe PDF | 677913 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.