Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67694
Title: Цвілеві гриби як показник натуральності продуктів харчування
Authors: Малишок, І.О.
Фролова, Ю.М.
Keywords: цвілеві гриби
харчові продукти
харчові добавки
molds
food
nutritional supplements
плесневые грибы
пищевые продукты
пищевые добавки
Issue Year: 2018
Publisher: Сумський державний університет
Citation: Малишок, І.О. Цвілеві гриби як показник натуральності продуктів харчування [Текст] / І.О. Малишок, Ю.М. Фролова // Освіта, наука та виробництво: розвиток і перспективи: матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-методичної конференції, м. Шостка, 19 квітня 2018 р. – Суми: СумДУ, 2018. – С. 93-94.
Abstract: Метою нашої роботи було дослідити умови розвитку цвілевих грибів на продуктах натурального походження та продуктах, що містять харчові добавки синтетичного походження.
URI: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67694
Type: Theses
Appears in Collections:Наукові видання (ШІ)

Views
No available statistics
Downloads
No available statistics


Files in This Item:
File Description SizeFormatDownloads 
Malyshok.pdf712.8 kBAdobe PDF0Download


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.