Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67694
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Цвілеві гриби як показник натуральності продуктів харчування
Authors Малишок, І.О.
Фролова, Ю.М.
ORCID
Keywords цвілеві гриби
харчові продукти
харчові добавки
molds
food
nutritional supplements
плесневые грибы
пищевые продукты
пищевые добавки
Type Conference Papers
Date of Issue 2018
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67694
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Малишок, І.О. Цвілеві гриби як показник натуральності продуктів харчування [Текст] / І.О. Малишок, Ю.М. Фролова // Освіта, наука та виробництво: розвиток і перспективи: матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-методичної конференції, м. Шостка, 19 квітня 2018 р. – Суми: СумДУ, 2018. – С. 93-94.
Abstract Метою нашої роботи було дослідити умови розвитку цвілевих грибів на продуктах натурального походження та продуктах, що містять харчові добавки синтетичного походження.
Appears in Collections: Наукові видання (ШІ)

Views

Canada Canada
1
France France
1
Greece Greece
1
Ireland Ireland
2083
Lithuania Lithuania
1
Singapore Singapore
77421
Ukraine Ukraine
38779
United Kingdom United Kingdom
19550
United States United States
154844
Unknown Country Unknown Country
17

Downloads

China China
1
Lithuania Lithuania
77424
Poland Poland
1
Romania Romania
14432
Ukraine Ukraine
292700
United Kingdom United Kingdom
637
United States United States
292699
Unknown Country Unknown Country
19

Files

File Size Format Downloads
Malyshok.pdf 712,8 kB Adobe PDF 677913

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.