Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/66782
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Вплив ОВП харчових продуктів на їхні седативні властивості
Authors Клочко, А.Д.
ORCID
Keywords окисно-відновні реакції
окислительно-восстановительные реакции
oxidation-reduction reactions
седативні властивості
седативные свойства
sedative properties
ромашковий чай
ромашковый чай
chamomile tea
Type Conference Papers
Date of Issue 2018
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/66782
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Клочко, А.Д. Вплив ОВП харчових продуктів на їхні седативні властивості [Текст] / А.Д. Клочко; кер. О.П. Манжос // Перший крок у науку: матеріали ІX студентської конференції, м. Суми, 25 лютого 2018 р. / відп. за вип. С.М. Солодовніков. – Суми: СумДУ, 2018. – С. 20.
Abstract У цій роботі буде досліджено значення ОВП відварів різних трав та чаїв та вплив значення ОВП на седативні властивості цих продуктів.
Appears in Collections: Наукові роботи студентів, магістрів, аспірантів (ЕлІТ)

Views

France France
1
Germany Germany
1950
Greece Greece
1
Ireland Ireland
28033
Lithuania Lithuania
1
Singapore Singapore
1875435
Ukraine Ukraine
715558
United Kingdom United Kingdom
358267
United States United States
7445673
Unknown Country Unknown Country
715557

Downloads

China China
97138
Germany Germany
1
India India
1
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
1875434
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
7445673
Unknown Country Unknown Country
1

Files

File Size Format Downloads
Klochko_Kharchovi_produkty.pdf 819,66 kB Adobe PDF 9418250

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.