Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/66511
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Одночасне визначення вмісту суміші синтетичних барвників E124 і Е110 за першою похідною спектрофотометрії
Authors Пльонсак, П.П.
Сидорова, Л.П.
ORCID
Keywords синтетичні харчові барвники
спектрофометрія
харчова промисловість
синтетические пищевые красители
спектрофометрия
пищевая промышленность
synthetic food colorants
spectrophometry
food Industry
Type Conference Papers
Date of Issue 2017
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/66511
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Пльонсак, П.П. Одночасне визначення вмісту суміші синтетичних барвників E124 і Е110 за першою похідною спектрофотометрії [Текст] / П.П. Пльонсак, Л.П. Сидорова // Освіта, наука та виробництво: розвиток і перспективи: матеріали ІІ Всеукраїнської науково-методичної конференції, м. Шостка, 20 квітня 2017 р. - Суми: СумДУ, 2017. - С. 10.
Abstract Синтетичні баарвники широко використовуються у харчовій промисловості для додання, посилення або відновлення забарвлення широкого асортименту продуктів харчування. В організмі людини барвники можуть відновлюватися до потенційно небезпечних токсичних сполук, тому якісне і кількісне визначення синтетичних харчових барвників на даний момент досить актуально.
Appears in Collections: Наукові видання (ШІ)

Views

China China
18266378
Germany Germany
128310
Ireland Ireland
63094
Lithuania Lithuania
1
Puerto Rico Puerto Rico
1
Singapore Singapore
4823917
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
1029289
United Kingdom United Kingdom
515357
United States United States
9647832
Unknown Country Unknown Country
1029287

Downloads

China China
3
Germany Germany
1
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
4823915
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
321834
Unknown Country Unknown Country
8

Files

File Size Format Downloads
Plonsak.pdf 451,71 kB Adobe PDF 5145763

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.