Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/65206
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Автоматизація випарювання в цукробуряковому виробництві
Authors Миколенко, О.Г.
Zhurba, Viacheslav Olehovych  
ORCID http://orcid.org/0000-0003-4475-9898
Keywords цукробурякове виробництво
автоматизація випарювання
свеклосахарное производство
автоматизация выпаривания
sugar-beet production
automation of evaporation
Type Conference Papers
Date of Issue 2017
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/65206
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Миколенко, О.Г. Автоматизація випарювання в цукробуряковому виробництві [Текст] / О.Г. Миколенко, В.О. Журба // Інформатика, математика, автоматика: матеріали та програма науково-технічної конференції, м. Суми, 17-21 квітня 2017 р. / Відп. за вип. С.І. Проценко. - Суми: СумДУ, 2017. - С. 164.
Abstract Основним показником цукробурякової промисловості є концентра ція цукру в розчині соку, що досягається випарюванням та видаленням води з розчину. Випарювання за умови атмосферного тиску або вакууму, мають різні характеристики.
Appears in Collections: Наукові видання (ЕлІТ)

Views

China China
1
France France
1
Germany Germany
1
Ireland Ireland
6927
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
257
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
380404
United Kingdom United Kingdom
41325
United States United States
191229
Unknown Country Unknown Country
3978

Downloads

China China
1
Germany Germany
1
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
380405
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
13851
Unknown Country Unknown Country
3

Files

File Size Format Downloads
Mykolenko_avtomatyzatsiia.pdf 447,51 kB Adobe PDF 394264

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.