Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/61604
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Вивчення іноземної мови професійного спрямування: шляхи до мотивації
Other Titles Etude de la langue étrangère professionnelle: moyens de motivation
Authors Skarlupina, Yuliia Anatoliivna
ORCID
Keywords професійне спілкування
лінгвістичні компетенції
communication professionnelle
compétences linguistiques
Type Article
Date of Issue 2011
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/61604
Publisher Бял ГРАД
License
Citation Скарлупіна, Ю.А. Вивчення іноземної мови професійного спрямування: шляхи до мотивації [Текст] / Ю.А. Скарлупіна // Перспективні наукові дослідження: матеріали VII Міжнародної науково-практичної конференції. - София: Бял ГРАД, 2011.- С. 77-79.
Abstract Підготовка спеціалістів економічного напрямку полягає в формуванні таких комунікативних вмінь, які б дозволили реалізовувати професійні контакти іноземною мовою в різних сферах і ситуаціях (під сферою спілкування розуміють сукупність комунікативних ситуацій, що характеризуються однотипністю мовного стимулу, відносинами між комунікантами і ситуацією спілкування).
Formation au domain de l'économie consiste à création des compétences communicatives pour réaliser les contacts professionnels en utilisant la langue étrangère.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ БТ)

Views

China China
1
France France
1
Germany Germany
11
Ireland Ireland
3150
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
133108
United Kingdom United Kingdom
11970
United States United States
758188
Unknown Country Unknown Country
23623

Downloads

China China
1
France France
1575
Germany Germany
2
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
70727
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
414459
Unknown Country Unknown Country
4

Files

File Size Format Downloads
Skarloupina_motivation.pdf 216,46 kB Adobe PDF 486770

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.