Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/58430
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Вдосконалення методичного підходу до формування системи ціноутворення на процентні банківські продукти |
Other Titles |
Improvement of the methodological approach to the formation of the pricing system for interest banking products |
Authors |
Котляревський, О.В.
|
ORCID | |
Keywords |
ціноутворення банк банківський процентний продукт міжбанківський ринок ринок банківських послуг pricing bank banks interest product interbank market bank service market |
Type | Article |
Date of Issue | 2012 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/58430 |
Publisher | ТНЕУ |
License | |
Citation | Котляревський, О. В. Удосконалення методичного підходу до формування системи ціноутворення на процентні банківські продукти [Текст] / О. В. Котляревський // Економічний аналіз : зб. наук. праць. – Тернопіль, 2012. – № 10. - Ч. 3. – С. 69-73. |
Abstract |
В статті досліджено особливості системи ціноутворення на процентні продукти вітчизняних банків. Визначено основні її недоліки та запропоновано теоретичні засади по удосконаленню системи ціноутворення на банківські процентні продукти. This article explores the features of the pricing system of interest product of the domestic banks. The main shortcomings are considered. There have been proposed the theoretical bases of improvement of this system. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ БТ) |
Views
France
1
Germany
763785
Greece
1
Ireland
222053
Lithuania
1
Ukraine
7026158
United Kingdom
3517620
United States
39252256
Unknown Country
7026157
Downloads
China
1
Germany
1
Ireland
1
Lithuania
1
Luxembourg
1
Ukraine
39252258
United Kingdom
1
United States
57808033
Unknown Country
3
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Kotliarevskyi_Udoskonalennia_metodychnoho_pidkhodu.pdf | 5,11 MB | Adobe PDF | 97060300 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.