Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/57549
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Шляхи підвищення рівня ліквідності банківських установ
Other Titles Channels of increasing of the banking institutions liquidity level.
Authors Лис, І.М.
ORCID
Keywords банк
bank
зобов’язання
liability
капітал
capital
ліквідність
liquidity
ресурсна база банків
resource base of banks
обязательства
капитал
ликвидность
ресурсная база банков
Type Conference Papers
Date of Issue 2008
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/57549
Publisher Українська академія банківської справи Національного банку України
License
Citation Лис, І.М. Шляхи підвищення рівня ліквідності банківських установ [Текст] / І.М. Лис // Проблеми і перспективи розвитку банківської системи України : збірник наукових праць. - Суми: УАБС НБУ, 2008. – Вип. 23. - С. 74-84.
Abstract У статті проаналізовано динаміку та структуру ресурсної бази банків України, висвітлено авторські пропозиції щодо підвищення рівня ліквідності банківських установ за рахунок зобов’язань і капіталу.
The paper examines and resource base structure of Ukrainian banks. In the article the author introduced the proposals for increasing of liquidity level of the banking institutions at the cost of liabilities and capital.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ БТ)

Views

France France
1
Germany Germany
1547385
Ireland Ireland
51082
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
8139365
United Kingdom United Kingdom
4071553
United States United States
45444890
Unknown Country Unknown Country
8139364

Downloads

China China
285302
France France
2
Germany Germany
33
Ireland Ireland
1
Latvia Latvia
23496141
Lithuania Lithuania
1
Norway Norway
1
Ukraine Ukraine
23496139
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
67393642
Unknown Country Unknown Country
3

Files

File Size Format Downloads
2008_Lys.pdf 1,43 MB Adobe PDF 114671266

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.