Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/56121
Title: Науково-методичні підходи до оцінки рівня конкуренції в банківській системі
Other Titles: Scientific and methodological approaches to assessment of the level of competition in the banking system
Authors: Yepifanov, Anatolii Oleksandrovych
Ярошенко, А.С.
Keywords: моделі конкурентного аналізу
гіпотеза “структура – поведінка – результат”
гіпотеза ефективної структури
структурні моделі конкуренції
неструктурні моделі конкуренції
models of competition analysis
hypothesis "Structure – conduct – performance"
structural models of competition
non-structural models of competition
Issue Year: 2011
Publisher: Українська академія банківської справи Національного банку України
Citation: Єпіфанов, А.О. Науково-методичні підходи до оцінки рівня конкуренції в банківській системі / А.О. Єпіфанов, А.С. Ярошенко // Проблеми і перспективи розвитку банківської системи України. - 2011. - Вип. 31. - С. 16-28.
Abstract: У статті проаналізовано основні науково-методичні моделі оцінки рівня конкуренції в банківській системі. Автором виявлено переваги та недоліки неструктурних підходів дослідження конкуренції, які базуються на аналізі конкуренції з точки зору поведінки банків і рівноваги банківського ринку. The article analyzes the main scientific and methodological model for the valuation of competition in the banking system. The author has found advantages and disadvantages of non-structural approaches to study the competition, based on analysis of competition in terms of behavior of banks and balance of banking market.
URI: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/56121
Type: Article
Appears in Collections:Наукові видання (ННІ БТ)

Views
Other15
Germany1
Ukraine7
Downloads
Other56
Germany1
Russia1
Ukraine10
United States1


Files in This Item:
File Description SizeFormatDownloads 
Yepifanov_ Naukovo.pdf524.49 kBAdobe PDF69Download


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.