Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/53420
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Организационные аспекты раскрытия информации бухгалтерского учета и формирования отчетности банка
Other Titles Organizational aspects of information disclosure of accounting and forming reports of the bank
Authors Koldovskyi, Artem Volodymyrovych
ORCID
Keywords учетная политика
АО «Ощадбанк»
бухгалтерский учет
финансовая отчетность
банк
accounting policy
JSC «Oschadbank»
accounting
financial statements
bank
Type Article
Date of Issue 2014
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/53420
Publisher
License
Citation Колдовский А.В. Организационные аспекты раскрытия информации бухгалтерского учета и формирования отчетности банка / А.В. Колдовский // Научный журнал "Современный научный вестник". – 2014. – № 3. – С .56 –64.
Abstract В статье рассмотрены основные организационные аспекты раскрытия информации бухгалтерского учета и формирования отчетности банка. Анализируется финансовая и статистическая отчетность АО «Ощадбанк».
This paper describes the basic organizational aspects of information disclosure of accounting and forming reports of the bank. Analyzes the financial and sta-tistical statements of JSC «Oschadbank».
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ БТ)

Views

France France
19
Germany Germany
2
Greece Greece
1
Ireland Ireland
7160
Italy Italy
2
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
44603
United Kingdom United Kingdom
22853
United States United States
252803
Unknown Country Unknown Country
44602

Downloads

Belarus Belarus
2
China China
1
Germany Germany
3
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
1
Russia Russia
1
Ukraine Ukraine
133563
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
252804
Unknown Country Unknown Country
7

Files

File Size Format Downloads
Koldovskyi_Orhanyzatsyonnыe_aspektы_raskrыtyia.pdf 274,52 kB Adobe PDF 386385

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.