Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/46601
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Загальні принципи автоматизованої обробки даних для аналізу та оцінки складності робіт
Authors Толбатов, С.В.
ORCID
Keywords анкетування
анкетирование
guestionnires
автоматизація
автоматизация
automation
програмне забезпечення
программное обеспечение
software
Type Article
Date of Issue 2016
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/46601
Publisher Cумський державний університет
License
Citation Толбатов, С.В. Загальні принципи автоматизованої обробки даних для аналізу та оцінки складності робіт [Текст] / С.В. Толбатов // Інформатика, математика, автоматика: матеріали та програма науково-технічної конференції, м. Суми, 18-22 квітня 2016 р. / Відп. за вип. С.І. Проценко. - Суми: СумДУ, 2016. - С. 153.
Abstract Сучасні методи аналізування та оцінювання складності робіт передбачають анкетний метод опитування експертів, відібраних до робочої групи. Анкетування може відбуватися за допомогою чітко структурованих і формалізованих опитувальних листів, які видаються експертам для заповнення, або ж з використанням автоматизованих робочих місць на основі спеціальних інформаційних систем та програмного забезпечення.
Appears in Collections: Наукові видання (ЕлІТ)

Views

Canada Canada
1
China China
2
Czechia Czechia
1
France France
1
Germany Germany
30750
Greece Greece
1
Ireland Ireland
9284
Italy Italy
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
1
Russia Russia
1
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
118652
United Kingdom United Kingdom
59761
United States United States
692786
Unknown Country Unknown Country
118651

Downloads

Algeria Algeria
1
China China
2
Germany Germany
3
Poland Poland
1
Ukraine Ukraine
355676
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
1029896
Unknown Country Unknown Country
1

Files

File Size Format Downloads
Tolbatov_avtomatyzovana_obrobka.pdf 451,71 kB Adobe PDF 1385581

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.