Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/42844
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Формування рівня споживчої якості в інноваційних проектах
Authors Безчасний, О.У.
ORCID
Keywords інноваційні проекти
инновационные проекты
innovative projects
сталий розвиток
устойчивое развитие
sustainable development
Type Conference Papers
Date of Issue 2015
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/42844
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Безчасний, О.У. Формування рівня споживчої якості в інноваційних проектах [Текст] / О.У. Безчасний // Маркетинг інновацій і інновації у маркетингу : збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-практичної конференції, м. Суми, 24-25 вересня 2015 р. / Відп. за вип. Ю.М. Гладенко. - Суми : ФОП Ткачов О.О., 2015. - С. 21-23.
Abstract Інноваційна діяльність є необхідною передумовою відродження та стійкого розвитку вітчизняної економіки. В умовах обмеженості ресурсів на впровадження інноваційних проектів особливе значення має забезпечення їх ефективності. Результатом реалізації інноваційних проектів може бути продукт, якій містить інноваційну складову, або процес, якій включає використання інноваційних технологій. З точки зору споживача цей продукт має певні властивості, що визначають його якість.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ ФЕМ)

Views

Canada Canada
1
France France
2
Germany Germany
4
Greece Greece
661
Ireland Ireland
13818
Israel Israel
1
Lithuania Lithuania
1
Poland Poland
3
Ukraine Ukraine
260526
United Kingdom United Kingdom
130428
United States United States
67763
Unknown Country Unknown Country
260525

Downloads

China China
67763
Germany Germany
28
India India
1
Ireland Ireland
1
Israel Israel
1
Lithuania Lithuania
1
Russia Russia
1
Ukraine Ukraine
733734
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
733734
Unknown Country Unknown Country
19

Files

File Size Format Downloads
Bezchasnyj_innov_project.pdf 449,06 kB Adobe PDF 1535284

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.