Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/40300
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title The optimization model of organic production in agricultural enterprises
Other Titles Модель оптимизации производства органической продукции в сельскохозяйственных предприятиях
Модель оптимізації виробництва органічної продукції у сільськогосподарських підприємствах
Authors Zakharova, D.S.
ORCID
Keywords optimization model
organic production
agricultural enterprises
productive efficiency
модель оптимізації
виробництво органічної продукції
сільськогосподарські підприємства
ефективність виробництва
модель оптимизации
производство органической продукции
сельскохозяйственные предприятия
эффективность производства
Type Article
Date of Issue 2015
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/40300
Publisher Sumy State University
License
Citation Zakharova D. S. The optimization model of organic production in agricultural enterprises [Internet source] / D. S. Zakharova // Economic Processes Management: International Scientific E-Journal. – 2015. – № 2.
Abstract У статті проведено аналіз факторів, що впливають на ефективність виробництва органічної продукції. Побудовано модель оптимізації структури виробництва органічної продукції рослинництва та тваринництва у сільськогосподарських підприємствах, що сприятиме підвищенню ефективності їх виробництва. Це забезпечить раціональне використання ресурсного потенціалу сільськогосподарських підприємств, збільшення обсягів виробництва органічної продукції та максимізацію прибутку.
В статье проведён анализ факторов, которые влияют на эффективность производства органической продукции. Построена модель оптимизации структуры производства органической продукции растениеводства и животноводства в сельскохозяйственных предприятиях, что будет способствовать повышению эффективности их производства. Это обеспечит рациональное использование ресурсного потенциала сельскохозяйственных предприятий, увеличение объёмов производства органической продукции и максимизации прибыли.
The analysis of the factors that affect the organic production efficiency are considered in the article. The optimization model of organic production in agricultural enterprises is done. It will increase organic production efficiency, provide the rational use of resource potential and maximize profit for agricultural enterprises. The volume of organic production will be increased.
Appears in Collections: Economic Processes Management (Управління економічними процесами)

Views

Bosnia & Herzegovina Bosnia & Herzegovina
1
Canada Canada
1
China China
1
France France
2
Germany Germany
58
Greece Greece
1
Ireland Ireland
19454
Italy Italy
2
Lithuania Lithuania
1
Malaysia Malaysia
1
Philippines Philippines
1
Russia Russia
9
Switzerland Switzerland
1
Ukraine Ukraine
177029
United Kingdom United Kingdom
91433
United States United States
530193
Unknown Country Unknown Country
177028

Downloads

China China
12
Croatia Croatia
1
Czechia Czechia
1
France France
1
Germany Germany
2
India India
12647
Indonesia Indonesia
1
Lithuania Lithuania
1
Russia Russia
1
Ukraine Ukraine
995217
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
995217
Unknown Country Unknown Country
5

Files

File Size Format Downloads
Zakharova.pdf 295,2 kB Adobe PDF 2003107

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.