Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/34769
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Визначення вмісту консервантів та поживних речовин в продуктах харчування
Authors Ляшенко, А.В.
ORCID
Keywords продукти харчування
продукты питания
food stuffs
вміст консервантів
содержание консервантов
contents of preservatives
Type Article
Date of Issue 2014
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/34769
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Ляшенко, А.В. Визначення вмісту консервантів та поживних речовин в продуктах харчування [Текст] / А.В. Ляшенко // Хімія: наука і практика: збірник тез доповідей ХI відкритого студентського науково-практичного семінару, м. Шостка, 19 березня 2014 р. / Відп. за вип. А.Г. Басов. - Суми: СумДУ, 2014. – C. 17.
Abstract Актуальність роботи. Соки - найпоширеніші і найпопулярніші продукти харчування в Україні. Щоб розбиратися в продукції цього виду потрібні знання про сировину, технології виготовлення, методи ідентифікації продукту, важливо володіти інформацією про склад даних продуктів харчування, вплив їх компонентів на функції органів людини. При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/34769
Appears in Collections: Наукові видання (ШІ)

Views

Canada Canada
1
China China
6669
EU EU
2
Germany Germany
5
Greece Greece
1
Ireland Ireland
70155
Italy Italy
1
Lithuania Lithuania
1
Poland Poland
9
Russia Russia
5
Singapore Singapore
1
Spain Spain
1
Turkey Turkey
1
Ukraine Ukraine
740731
United Kingdom United Kingdom
372033
United States United States
2186517
Unknown Country Unknown Country
740730

Downloads

China China
10
Germany Germany
2
Lithuania Lithuania
1
Poland Poland
6
Russia Russia
3
Ukraine Ukraine
4116864
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
372031
Unknown Country Unknown Country
2186516

Files

File Size Format Downloads
Liashenko_food stuffs.pdf 133,31 kB Adobe PDF 6675434

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.