Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/33048
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Удосконалення системи управління ліквідністю банку
Authors Карпенко, І.В.
ORCID
Keywords ліквідність банку
ликвидность банка
bank liquidity
Type Conference Papers
Date of Issue 2013
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/33048
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Карпенко, І.В. Удосконалення системи управління ліквідністю банку [Текст] / І.В. Карпенко ; наук. кер. М.В. Костель // Економічні проблеми сталого розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої пам'яті проф. Балацького О.Ф., м. Суми, 24-26 квітня 2013 р. / За заг. ред. О.В. Прокопенко. — Суми : СумДУ, 2013. — Т.4. — С. 294-295.
Abstract Ліквідність є важливою складовою діяльності кожного банку, яка потребує аналізу, вивчення та ефективного управління. Через нестабільну економічну ситуацію, посилення конкуренції, комерційні банки все більше уваги приділяють управлінню ліквідності. При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/33048
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ ФЕМ)

Views

Canada Canada
1
China China
129
Germany Germany
330046
Greece Greece
33295
Ireland Ireland
165023
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
2896
Russia Russia
20
Singapore Singapore
1
Sweden Sweden
1
Turkey Turkey
13
Ukraine Ukraine
16076683
United Kingdom United Kingdom
1418586
United States United States
8475498
Unknown Country Unknown Country
2825586

Downloads

China China
3
EU EU
3
France France
330045
Germany Germany
2
Lithuania Lithuania
1
Norway Norway
1452
Poland Poland
1
Romania Romania
1
Russia Russia
15
Ukraine Ukraine
29327780
United Kingdom United Kingdom
1418589
United States United States
29327780
Unknown Country Unknown Country
283

Files

File Size Format Downloads
Karpenko_bank liquidity.pdf 120,32 kB Adobe PDF 60405955

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.