Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/26958
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Зміни хімічного складу насіння Zeamays під час мікронізації і вплив його змін на кінцеву поживність біоорганічних гетерогенних сумішей, які містять біотехнологічні продукти
Authors Коржукова, О.Н.
ORCID
Keywords мікронізація
микронизация
micronization
біотехнологічні продукти
биотехнологические продукты
biotechnological products
Type Conference Papers
Date of Issue 2012
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/26958
Publisher Видавництво СумДУ
License
Citation Коржукова, О.Н. Зміни хімічного складу насіння Zeamays під час мікронізації і вплив його змін на кінцеву поживність біоорганічних гетерогенних сумішей, які містять біотехнологічні продукти [Текст] / О.Н. Коржукова // Актуальні питання теоретичної медицини. Актуальні питання клінічної медицини. Клінічні та патогенетичні аспекти мікроелементозів. Actual problems of fundamental and clinical medicine (in English) : матеріали науково-практичних конференцій студентів, молодих вчених, лікарів та викладачів, м. Суми, 10-12 квітня 2012 р. / Відп. за вип. Л.Н. Приступа. - Суми : СумДУ, 2012. - С. 74.
Abstract
Appears in Collections: Наукові видання (НН МІ)

Views

China China
1
Germany Germany
16233
Greece Greece
1
Iran Iran
1
Ireland Ireland
10822
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
4
Romania Romania
1
Russia Russia
10
Turkey Turkey
3
Ukraine Ukraine
88729
United Kingdom United Kingdom
44907
United States United States
498464
Unknown Country Unknown Country
30

Downloads

China China
1
EU EU
1
Germany Germany
2
Lithuania Lithuania
1
Russia Russia
4
Ukraine Ukraine
176976
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
337720
Unknown Country Unknown Country
111

Files

File Size Format Downloads
Korzhukova .pdf 179,96 kB Adobe PDF 514817

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.