Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/19176
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Управління якістю продукції як важливий чинник підвищення конкурентоспроможності підприємства
Authors Volk, Olha Mykolaivna
Грушка, Н.
ORCID
Keywords
Type Conference Papers
Date of Issue 2008
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/19176
Publisher Видавництво СумДУ
License
Citation Грушка, Н. Управління якістю продукції як важливий чинник підвищення конкурентоспроможності підприємства [Текст] / Н. Грушка, О.М. Волк // Економічні проблеми сталого розвитку : тези доповідей науково-технічної конференції викладачів, співробітників, аспірантів і студентів факультету економіки та менеджменту присвяченої Дню науки в Україні та 60-річчю СумДУ, 21-25 квітня 2008 р. - Суми : СумДУ, 2008. - Т.1. - С. 84-85.
Abstract Актуальність теми аналізу якості продукції підприємства полягає в тому, що визначення якості продукції є однією з найважчих задач, що стоять перед будь-яким підприємством. Мета дослідження - вивчити процес управління якістю продукції на підприємстві ВАТ "Насосенергомаш", яке функціонує в Україні. При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/19176
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ ФЕМ)

Views

Canada Canada
1
China China
312
France France
4
Germany Germany
313
Ireland Ireland
357603
Italy Italy
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
10520
Russia Russia
536404
Sweden Sweden
1
Turkey Turkey
13
Ukraine Ukraine
2103500
United Kingdom United Kingdom
1072789
United States United States
120958
Unknown Country Unknown Country
58

Downloads

China China
4
France France
311
Germany Germany
314
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
2103501
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
4202479
Unknown Country Unknown Country
152

Files

File Size Format Downloads
41.pdf 6,69 MB Adobe PDF 6306763

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.