Показаны результаты 1 - 6 из 6
Год выпуска | Название | Автор(ы) | Тип | Просмотров | Загружено |
---|---|---|---|---|---|
2022 | Features of the personnel management system in the restaurant business (case study of Family Restaurant Group LLC) | Chuhai, D.V. | Bachelous Paper | -116315452 | 1486440690 |
2022 | Management of catering establishment under franchising activity (case study of the trademark “Сrocodile”) | Chumakova, D. | Bachelous Paper | -1512762070 | 1348687300 |
2017 | Перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу: досвід України та Європейського Союзу | Kovalov, Bohdan Leonidovych; Pimonenko, Tetiana Volodymyrivna; Лисенко, А.С. | Article | 1186790372 | 1058463501 |
2023 | Розробка веб-орієнтованої системи бронювання столиків в ресторані | Чевгуз, К.М. | Bachelous Paper | 32314 | 27002 |
2021 | Управління ресторанним бізнесом в умовах Covid-19: нові можливості бізнес-моделі | Антошкін, В.В. | Masters thesis | 256639044 | 552775846 |
2019 | Цифровий маркетинг сфери послуг | Канівець, І.В. | Masters thesis | 149256619 | 702214490 |